Vrijdagavond zeilen

Vanaf 25 mei 2018 wordt er iedere vrijdagavond vanaf 18.30 uur gezeild bij EWVA in alle open boten van de vereniging. EWVA zorgt voor begeleiding door ervaren  zeilers. Bovendien is er begeleiding op het water met rubberboten. Na het zeilen is het prachtige clubhuis in de Compagnieshaven open tot 23:00 uur.

Heb je (enige) zeilervaring en zin om (mee) te zeilen in een open boot, je bent van harte welkom.  Ben je geen lid van EWVA? Geen probleem. Dan kun je drie vrijdagavonden gratis deelnemen en kennismaken met zeilen en EWVA.

Deze avonden zijn óók voor leden met een eigen open boot.  Voor leden met een  Zeilpas is het een mooie gelegenheid om eens een andere boot uit te proberen.

Op deze avond kun je gemakkelijk kennis maken als beginner en recreant met het zeilen bij EWVA. Alle bootjes kunnen het water op en er is een snelle rubberboot in de buurt. Zo kun je aan boord stappen van  een FarEast 28R, J-22, Laser, Prindle (catamaran), 420 of een Optimist voor de kleinsten onder ons.

Training, wedstrijd varen, samen varen, elkaar helpen en gezelligheid. Als het weer een keer niet mee zit, bedenken we samen een alternatief en daarna nog even gezelligheid in het clubhuis.

Mensen die beginnen met zeilen kunnen zo gemakkelijk ervaren of ze het leuk vinden en op een ongedwongen manier wegwijs gemaakt worden in het zeilen. Door leden voor (aspirant)leden kun je zeggen. Kortom, het vrijdagavondzeilen staat voor ongedwongenheid, gezelligheid en pret.

Voor de organisatie van deze avonden is het prettig om enigszins een idee te hebben van de opkomst. Heb je interesse, meld je dan even aan door een mail te sturen naar info@ewva.nl, onder vermelding “EWVA vrijdagavond”. 
Maak je gebruik van een eigen boot geef dat dan ook even door.

In principe vindt het vrijdagavond zeilen elke vrijdag vanaf 25 mei 2018 plaats, maar weersomstandigheden kunnen het onmogelijk maken. Kijk voor je gaat daarom altijd even op de jaaragenda op deze website. Tijdens het vrijdagavondzeilen is het clubhuis geopend.

Tot Vrijdag!

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen