Training

EWVA heeft een commissie Jeugd & Opleiding. Vanuit deze commissie worden watersporters verder geschoold en getraind. Dit gebeurt door cursussen, lezingen, trainingen en nog veel meer. Sommige cursussen zijn alleen voor leden en sommige zijn open zodat niet leden zich ook bij EWVA kunnen scholen. Zo wordt de schat aan ervaring en kunde binnen EWVA doorgeleidt naar mensen die zichzelf binnen de watersport op een hoger plan willen tillen of zich zekerder willen voelen op het water.

Sommige cursussen worden gegeven door externe partijen uit het netwerk van EWVA. Zo is er bijvoorbeeld een samenwerking met de Zeevaartschool in Enkhuizen en de KNRM, die met regelmaat hun expertise overbrengen op de cursisten van EWVA.

Een andere relevante partner op het gebied van cursussen is de stichting CWO. Op haar beurt weer een samenwerkingsverband tussen het Watersportverbond, de ANWB en de HISWA. CWO heeft een opleidingsprotocol vastgelegd dat EWVA volgt bij de opleidingen van de jeugdzeilers binnen EWVA.

  

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen