Regatta centrum

EWVA wedstrijdvereniging

EWVA kent een rijke historie met betrekking tot het organiseren van wedstrijden. Zo organiseert zij sinds jaar en dag onder auspiciën van het Watersportverbond zeilwedstrijden. Ook ondersteunt zij CEK bij de organisatie van de jaarlijkse Klipperrace in oktober. De ankerstart van de Klipperrace is legendarisch en elke keer weer een fantastisch schouwspel.

Daarnaast zijn er de zomerwedstrijden in het seizoen elke donderdagavond en de winterwedstrijden buiten het seizoen om de week op zondag overdag. De in de voorliggende decennia opgebouwde kennis zorgt voor een eerlijke ratingformule waarbij ondanks de verscheidenheid aan deelnemende schepen er echt goed gevaren moet worden om te kunnen winnen.

EWVA verwelkomt ook klasse organisaties om voor hen nationale en ook internationale wedstrijden te organiseren. De Compagnieshaven kent geweldige faciliteiten voor ontvangst en voorbereiding. De wedstrijdcommissie is kundig en ervaren en het wedstrijdwater is fenomenaal.   

Om te leren wedstrijdzeilen is er altijd wel een plekje aan boord van een van de deelnemers aan de zomer of winter wedstrijden. Wil je het 'vak' leren, meldt je dan aan in het clubhuis dan zoeken wij een passende deelnemer voor je.

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen