Zomerwedstrijden 2016

Beste zeilers en zeilster,

Het voorjaar is begonnen en dus staat ook onze donderdagavondcompetitie weer voor de deur! 17 april as. is de eerste wedstrijd. We hopen natuurlijk op een groot veld. We zullen er als Wedstrijdcommissie alles aan doen om leuke baantjes uit te zetten, waar zowel de ervaren als de minder ervaren wedstrijdzeilers zich mee kunnen vermaken. 

Het inschrijfformulier vindt u hier op de website, zodat u die alvast kunt invullen. Als u mee wilt doen, maar uw boot is niet gemeten, dan kunt u een gratis meetbrief aanvragen, http://www.noordzeeclub.nl/meetbrief.  Het inschrijfgeld bedraagt € 60,-  voor de gehele serie en dient voor aanvang van de wedstrijd contant, pinnen mag ook, te worden voldaan. Per wedstrijd inschrijven kan ook. Dit kost slechts € 10,- per keer. De wedstrijddata staan al in onze jaaragenda

Ook als u geen ervaring heeft, schroom dan niet om mee te doen. Wij zullen u wegwijs maken en u zult zien hoe leuk het is om in competitieverband te zeilen en hoe gezellig het is na afloop in ons clubhuis.

Wij zien uit naar een leuke en spannende competitie. 

De wedstrijdcommissie.

 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen