Workshop protestbehandeling

De datum van de Workshop protestbehandeling door Henk Plaatje is in verband met de voorjaarsvakantie waarbij velen op de ski’s staan gewijzigd. Hij is nu op zondag 8 maart van 13:00 uur tot 16:00 uur. ipv 16 februari.

Je kunt als deelnemer aan een zeilwedstrijd protesteren tegen een andere deelnemer. Ook kun je als lid van een protestcommissie functioneren. Twee partijen die tijdens de protestbehandeling tegenover elkaar aan één tafel zitten. De deelnemers aan deze workshop gaan dit beide oefenen, als deelnemer aan een zeilwedstrijd en als lid van een protestcommissie. Aan de orde komen o.a.: - Hoe handel en bereid ik mij als wedstrijdzeiler voor op een protest - Taken en procedure van een protestcommissie - Hoe werkt arbitrage.

Het aantal deelnemers is beperkt, aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden voor 5 maart door een mail te zenden naar henk@plaatje.info. De deelname is geschikt voor beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers en comitéleden. Kennis van het wedstrijdreglement is hierbij niet vereist. 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen