Vrijdagavond zeilen

Vanaf 25 mei as. wordt er iedere vrijdagavond vanaf 18.30 uur gezeild bij de Enkhuizer Watersport Vereniging Almere (EWVA) in alle open boten van de vereniging. EWVA zorgt voor begeleiding door ervaren  zeilers. Bovendien is er begeleiding op het water met rubberboten. Na het zeilen is het prachtige clubhuis in de Compagnieshaven open tot 23:00 uur.

Heb je (enige) zeilervaring en zin om (mee) te zeilen in een open boot, je bent van harte welkom.  Ben je geen lid van EWVA? Geen probleem. Dan kun je drie vrijdagavonden gratis deelnemen en kennismaken met zeilen en EWVA.

Deze avonden zijn óók voor leden met een eigen open boot.  Voor leden met een Zeilpas is het een mooie gelegenheid om eens een andere boot uit te proberen. Je kunt aan boord stappen van een FarEast 28R, J-22, Laser, Prindle (catamaran), 420 of een Optimist voor de kleinen onder ons.

Training, wedstrijd varen, samen varen, elkaar helpen en gezelligheid. Als het weer een keer niet mee zit, bedenken we samen een alternatief en daarna nog even gezelligheid in het clubhuis.

We hopen door dit brede aanbod op de vrijdagavond van 18.30 uur tot 21:00 uur een groep mensen bij elkaar te krijgen die de kans pakken om zo op een leuke manier de verschillende facetten van de watersport te ervaren.

Op zondag 27 mei is er ook een open dag bij EWVA vanaf 13.00 uur. Er wordt dan gezeild met alle open boten van de vereniging, onder begeleiding van ervaren zeilers en instructeurs. Jeugd en volwassenen zijn van harte welkom. 
Voor de organisatie van de vrijdagavonden en zondag 27 mei is het prettig om enigszins een idee te hebben van de opkomst. Heb je interesse? Meld je dan even aan door een email te sturen naar jeugdopleiding@ewva.nl. Vermeld s.v.p. wanneer je wilt komen. 
Vaar lekker mee op vrijdagavonden vanaf 25 mei en/of op zondag 27 mei. Meld je snel aan!  Maak je gebruik van een eigen boot geef dat ook even door.

Vaar lekker mee, ook als je niet alle avonden kunt….of misschien vergeten bent je op te geven. Vanaf vrijdagavond 25 mei  elke vrijdag om 18.30 uur in de Compagnieshaven. Iedereen is welkom.

 

 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen