Suppen en bbq woensdag 18 juli 

Woensdagavond 18 juli hebben wij mooi warm weer besteld! Een mooie gelegenheid om te gaan suppen (ca. 1 1/2 uur) vanaf het strand bij het Strandpaviljoen.

Nathaly van Supschool Enkhuizen heeft het benodigde materiaal en zal ons begeleiden. Natuurlijk zijn er éénpersoons supplanken, maar er is ook een BIGSUP. Deze plank is niet alleen voor de zware jongens" onder ons, maar er kan op deze plank door maximaal 8 dames en heren tegelijk gesupt worden!!

De kosten voor het suppen bedragen 10 euro pp incl. huur van het materiaal.

Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is gelimiteerd i.v.m. beschikbaarheid van de planken etc.

Om ca. 20:00 üur is er een BBQ bij het strandpaviljoen georganiseerd en met het bestelde mooie weer zal het zeker nog tot laat gezellig zijn bij het Strandpaviljoen.

De kosten voor de BBQ bedragen 18,50 euro p.p., OOK NIET SUPPERS ZIJN HIERBIJ VAN HARTE WELKOM!!

Kortom wacht niet langer met inschrijven want voor het suppen geldt: deelname op volgorde van inschrijving.

Ook als je alleen aan de BBQ wil deelnemen graag wel inschrijven want Thomas van het Strandpaviljoen moet natuurlijk wel op tijd weten hoeveel BBQ'ers er zullen zijn.

Inschrijven kan door je op te geven per mail bij: evenementen@ewva.nl, vergeet niet aan te geven of je aan het suppen de BBQ of allebei wil deelnemen en met hoeveel personen. (betalen kan op woensdagavond de 18e). DE UITERSTE INSCHRIJFDATUM ZOWEL VOOR DE BBQ ALS HET SUPPEN IS: WOENSDAG 11 JULI.

 

Met vriendelijke groet,

 

Evenementencommissie EWVA

 

 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen