Het vrijdagavondzeilen gaat weer beginnen!

Kom vrijdagavond 15 mei om ca. 18.30 naar de EWVA steiger; natuurlijk wel 1,5 meter afstand houden. 

Een aantal leden hebben het natuurlijk al gezien, de EWVA J 22’s liggen weer in het water. Goed nieuws: het vrijdagavondzeilen gaat a.s. vrijdag weer beginnen.

N.a.v. de nieuwe adviezen van het Watersportverbond mogen wij weer gezamenlijk trainen en zijn ook de  "ouderen" boven de 18 jaar weer welkom. Eerder gecommuniceerde maatregelen  (voor volledige maatregelen zie de website van het Watersportverbond) blijven van kracht, zoals o.a.:
 . 1,5 meter afstand zowel op de wal als op het water;
 . De boten mogen uitsluitend in gezinsverband worden gebruikt (solo boten natuurlijk solo),         het varen met opvarenden uit meerdere gezinnen is NIET toegestaan;
 . Alle overige wettelijke en veiligheidsmaatregelen zijn van kracht.
  
Voor diegenen die weer eens willen zeilen met de EWVA boten: kom vrijdagavond 15 mei om ca. 18.30 naar de EWVA steiger; natuurlijk wel 1,5 meter afstand houden!
  
Helaas mogen wij nog geen officiële wedstrijden varen en ook het clubhuis moet nog gesloten blijven. Het Watersportverbond zet zich in om verdere verruiming van de maatregelen actief voor te leggen aan de daartoe bevoegde instanties.

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte want, net als wij, hebben jullie ook vast wel weer eens zin in een drankje en een goed gesprek in ons clubhuis of onder een parasol op ons mooie terras. Nog even niet dus, maar als het zover is zijn wij er klaar voor!

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen