Havendag Compagnieshaven zaterdag 4 juni '16

logo compagnie.png
De Compagnieshaven organiseert ook dit jaar voor de vierde maal de havendag Compagnieshaven in samenwerking met EWVA. Het is een dag vol activiteiten, een zeilwedstrijd, een gezellige barbecue en ter afsluiting een borrel met live muziek. De havendag Compagnieshaven is bedoeld voor alle ligplaatshouders, de service dienstverleners, de havenmedewerkers en de leden van de watersportverenigingen. Wij hopen hiermee de onderlinge contacten te vergroten en een actief en gezellig samenzijn te realiseren waarbij iedereen in de haven elkaar beter leert kennen.

Alle evenementen worden kosteloos voor u georganiseerd door de Compagnieshaven in samen werking met EWVA. Inschrijven voor de activiteiten kan op de dag zelf op het havenplein of in het EWVA clubgebouw. Voor de barbecue en borrel, alsmede de rondwandeling, geldt een voorinschrijving in verband met de capaciteit.

U kunt zich voor zowel bovenstaande activiteiten als de zeilwedstrijd inschrijven via de website van de Compagnieshaven of klik hier.

Voor de zeilwedstrijd hoeft uw schip niet gemeten te zijn.

 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen