Jeugd

De laatste jaren is gebleken dat het aantal J&O gegadigden significant is afgenomen. Menig keer zijn er pogingen ondernomen deze ongewenste ontwikkeling tegen te gaan, welke matig succesvol waren. Daarom is er nu besloten het over een andere boeg te gooien (watersportwoordgrap); er is een jeugdbestuur aangesteld dat, voor het moment althans, als primaire taken heeft het werven van jeugdleden, maar ook het behouden van jeugdleden. Immers zou de jeugd zelf het beste moeten kunnen bepalen wat zij zélf als reden zouden zien om lid van de vereniging te worden.

IMG_1702.JPG

Momenteel bestaat het jeugdbestuur uit vijf leden, Wibout Rustenburg, Marc Dekker, Sam Gebhard, Tjeerd Helmer, en Christiaan Gebhard. Deze groep staat niet per se vast voor een bepaalde tijd, nieuwe inbreng wordt gewaardeerd. Natuurlijk kun je, als je interesse hebt, contact met ons opnemen. We worden momenteel nog op weg geholpen door met name Theo Gebhard en Jeroen Helmer, maar het uiteindelijke plan is om zelfstandig te vergaderen en beslissingen te nemen.

Onze plannen
Om een groei van het aantal jeugdleden te bewerkstelligen zijn we van plan activiteiten te organiseren die de jeugd aanspreken en stimuleren om nog een keer te komen kijken bij EWVA. De mogelijkheden zijn hierbij groot. Momenteel denken we het een en ander met de Waterweek in Enkhuizen te kunnen combineren; hetgeen de mogelijkheden ook weer vergroot. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor mensen die nog geen lid zijn, ook de jeugd die al lid is kan deelnemen aan tal van activiteiten. Dit hoeft niet altijd direct iets met watersport te maken  te hebben; denk maar aan poolen, feesten, barbecueën of een filmavond. Kortom, leuke dingen.

Met (water)sportieve groet,

Het jeugdbestuur

 DSC_6524.JPG

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen